ADRECES WEB D'INTERÉS


En aquesta web trobareu un apartat de Temes Principals on es tracten temes d'interés general com l'embaràs, el part, la lactancia materna, salut i nutrució, l'educació i la criança, la son dels infants, com porta als bebes, l'estimulació primàrenca, llibres recomanats...


El centre de Formació de Pedagogia Waldorf. Organitzen cursos en tots els nivells d'ensenyament: Educació infàntil, primària, secundària i batxillerat, la Pedagogia de Recolçament Waldorf i la Pedagogia Curativa (Educació Especial), es basen en una metodologia que parteix de la llibertat, de la iniciativa i de la creativitat de l'educador. Per això, aquests cursos volen ser un recolçament a la renovació continua de l'educació.


Bloc sobre la metodologia Montessori. Es un molt bon racó de recursos ja que faciliten idees de com fer materials que facilitin l'aprenentatge als nens en general i que es pot agafar l'idea per treballar-ho amb nens amb algun tipus de dificultat o retard d'aprenentatges, ja que al ser materials molt manipulatius i vivencials faciliten l'integració dels aprenentages.

No hay comentarios: